terug naar overzicht

Buurtwerking

Roeselare

Buurthuis Tof van Tinneke (BEN Roeselare)

Hof van ’t Henneken, de buurt waar BEN Roeselare ligt, omtoveren tot de tofste, gezelligste, groenste, vriendelijkste buurt van Roeselare: dat is onze ambitie. Het hart van de buurt? Dat is het relatief nieuwe buurthuis Tof van Tinneke op het Dambersplein. Iedereen is er van harte welkom.

Elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00u tot 17.00u zetten enthousiaste vrijwilligers de deuren van het buurthuis open. Buurtbewoners zijn er welkom voor een babbel, al dan niet vergezeld van een drankje. Meer nog, we willen dat de buurtbewoners de regie in eigen handen nemen en een zelfsturend buurthuis worden, met de ondersteuning van een professional.

Naast de gewone werking organiseren we ook een pak activiteiten. Van kinderactiviteiten, wijkfeesten en een petanqueclub tot opruimacties, infomomenten, fietslabelacties en sociaal artistieke projecten: ze staan allemaal op het programma. En suggesties zijn altijd welkom.

Kom ons een bezoekje brengen en sluit je aan bij onze warme buurt!

Klik hier voor meer info
Dit is een initiatief van: BEN Woonzorgnetwerk, Stad Roeselare, Project Zorgzame Buurten en de Koning Boudewijnstichting.

Vragen?

Contacteer Klaas Gaeremyn
Coördinator Buurtwerking
0491 15 77 60
buurtwerking.roeselare@benwzn.be
Buurthuis Tof van Tinneke
Rumbeeksesteenweg 32
8800 Roeselare

Ardooie

Interesse in onze diensten op onze andere locaties?

Bekijk locatie

Heenreis BEN naar Zweden op 2 juni 2024