Prijzen / dag

  • Huur serviceflat
    €27,84
  • Huur assistentiewoning
    €41,39

Interesse in een rondleiding ter plaatse te Roeselare?

Boek een bezoek

terug naar overzicht

Groep Assistentiewoningen

Roeselare

Zelfstandig wonen met privacy en keuzevrijheid

In onze assistentiewoningen staat zelfstandig wonen centraal. Maar mét de geruststelling dat zorg en ondersteuning altijd binnen handbereik zijn, dankzij de aansluiting met het woonzorgcentrum.

Woon zoals jij het wil

We begrijpen dat privacy en keuzevrijheid essentieel zijn. Daarom bieden we jou de vrijheid om je levensstijl te behouden. Zelf koken of een maaltijd kiezen uit de keuken van het woonzorgcentrum? In je flat eten of gezelschap opzoeken? Jij kiest.

Blijf sociaal

In ons uitgebreide aanbod vind je gegarandeerd activiteiten die jij fijn vindt. Het is een ideale manier om sociaal contact te leggen. Bovendien kan je ook onze kapel en cafetaria bezoeken. In een van de gezellige zithoekjes of onze ruime tuin ontspan je of praat je bij met medebewoners. En je woont pal in het centrum van Roeselare, met alle horeca en winkels in de buurt.

Word deel van onze gemeenschap

Dankzij de verbondenheid tussen alle bewoners heerst er een aangename sfeer. Samen vorm je een gemeenschap die elkaar ondersteunt en verrijkt. Onze woonassistente helpt trouwens om de band tussen de bewoners en de harmonie in de woonomgeving te versterken. Daarnaast kan je bij haar terecht voor informatie, administratieve ondersteuning, hulp bij het regelen van zorg aan huis of wanneer je nood hebt aan een luisterend oor.

Gebruikersraad: jouw stem telt

Jouw stem telt bij ons. Daarom organiseren we vier keer per jaar een gebruikersraad. We delen er niet alleen belangrijke updates maar nemen er ook beslissingen, samen met jou. Zo ben je altijd betrokken bij het reilen en zeilen van jouw nieuwe thuis.

"Mijn vrouw wilde in een assistentiewoning komen wonen. Voor mij was dit een grote stap maar ik stemde in. Sinds de eerste dag voel ik me hier thuis. Ik kan me niet meer inbeelden dat ik hier weigerachtig tegenover stond!"

Raf

"Intussen woon ik 29 jaar in mijn assistentiewoning en ik woon hier nog steeds even graag als de dag dat ik hier toekwam."

Godelieve

"Als flatbewoner vind ik het plezant dat ik anderen kan helpen. Ik bedeel de kranten en breng de medeflatbewoners naar het kapsalon of naar de ontmoetingsruimte voor activiteiten."

Odiel

"Onlangs beslisten wij als koppel om te verhuizen naar een assistentiewoning. We hebben er nog geen moment spijt van gehad. We koken nog zelf, gaan en staan waar we willen en maken ons nuttig als vrijwilliger."

Walter & Alma

"16 jaar geleden verhuisde ik naar een assistentiewoning. Intussen mocht ik vorig jaar mijn 100ste verjaardag vieren met mijn familie én met alle medeflatbewoners! Ik blijf hier tot mijn laatste dag."

Gaston

Ardooie

Interesse in onze diensten op onze andere locaties?

Bekijk locatie

Heenreis BEN naar Zweden op 2 juni 2024