terug naar overzicht

VERNIEUWEN is ook het BEN-personeel in een nieuw jasje steken

VERNIEUWEN

Nieuwe Werkkledij bij BEN Woonzorgnetwerk

In woonzorgnetwerk BEN is vernieuwing één van onze kernwaarden. Op verschillende domeinen, streven we voortdurend naar verbetering. Denk maar aan ons uitgebreid activiteitenaanbod, verschillende vormen van bewonersparticipatie, betere werkinstrumenten en hulpmiddelen,… Maar deze keer hebben we echter iets meer in het oog springend vernieuwd: onze werkkledij! Onze nieuwe outfit bestaat uit een trendy zwarte stretch broek met bijpassende witte schort. De talrijke zakken bieden onze medewerkers de mogelijkheid om efficiënt en comfortabel te werken: balpennen, schaartje, thermometer, werktelefoon…alles binnen handbereik.

Voor degenen die de voorkeur geven aan een alternatieve optie, hebben we ook een wit T-shirt met het BEN-logo beschikbaar gesteld. Dit is een comfortabele en luchtige keuze voor medewerkers die liever geen schort dragen, terwijl ze nog steeds de identiteit van ons woonzorgnetwerk kunnen uitdragen.

Onze werkkledij symboliseert onze voortdurende inzet voor vernieuwing en ook het welzijn van onze medewerkers. Door te investeren in hoogwaardige werkkleding tonen we onze erkenning en waardering voor het belangrijke werk dat zij hier dagelijks verrichten.

“Life isn’t perfect but your outfit can be”